This entry is not available in English.

Premieres

S'estrenen als cinemes "A la puta strasse. 2ºActo", "Truman", "El cadáver de Anna Fritz" i "El gran vuelo"

estrenes30oct def

Divendres 30 d'octubre s'estrenen als cinemes 4 produccions catalanes: A la puta strasse.2 º Acto, Truman, El cadáver de Anna Fritz El gran vuelo.

A la puta strasse. 2º Acto, documental dirigit per Anna Cervera i produït per De Verité Produccions, s'estrena el dia 30 d'octubre al Cinema Maldà a les 22h. Es tracta d'un retrat de la Barcelona underground que va desapareixent arrel del tancament del bar “2º Acto”, situat al bell mig del barri gòtic. Quico Palomar, el fundador desconegut de la Fura dels Baus, Jorge Cervantes el gurú del cultiu del cannabis a nivell mundial, Corvus, el pintor del barri considerat un mestre de mestres o la pallassa Vikisuá, són alguns dels clients més representatius del bar. Barcelona ha perdut el temple de la bohèmia, una icona de la Barcelona més underground.

El documental participa a la secció oficial del Festival Internacional de Cine Inusual de Buenos Aires, a la secció Abycine presenta del Festival Abycine, i ha estat acceptat al China Women’s International Film Festival.

Tràiler: https://vimeo.com/126006127

Truman, dirigida per Cesc Gay i produïda per Imposible Films i BD Cine, narra la història de Julián, que rep la visita inesperada del seu amic Tomàs, que viu al Canadà. Els dos amics, al costat de Truman, el seu gos fidel, compartiran, al llarg de quatre intensos dies, moments emotius i sorprenents provocats per la difícil situació de Julián.

Tràiler:

El cadáver Anna Fritz, dirigida per Hector Hernández Vicens i produïda per A Contraluz Films, Benecé Produccions, Corte y Confección de Películas, Playtime Movies i Silendum Films, s'endinsa en la turbulenta història d'una bella i famosa actriu, Anna Fritz. Una tarda és trobada morta a la suite d'un hotel. El Pau treballa com a zelador a l'hospital on han portat el cadàver d'Anna Fritz. És un noi tímid i introvertit i cada cop que entra al dipòsit una noia jove que acaba de morir, no pot evitar mirar el seu cos. Fa una foto a l'Anna Fritz i l'envia als seus amics Iván i Javi. Aquests van a l'hospital per veure de prop el cos nu de l'actriu. Entren al dipòsit de cadàvers i queden admirats per la seva gran bellesa. Tenen davant seu a l'Anna Fritz nua. Podrien posseir-la i ningú ho sabria. Víctimes dels seus instints més bàsics i primitius, no saben que estan a punt de baixar a un infern del què els serà molt difícil sortir.

Tràiler:

El gran vuelo, dirigida Carolina Astudillo i produïda per Un capricho de producciones, presenta la història de Clara Pueyo Jornet, militant del Partit Comunista, que durant els primers anys de la dictadura franquista escapà de la presó de Les Corts de Barcelona per la porta principal. A partir d'aquell moment el seu rastre es perd per sempre. Havia viscut en constant fugida i pretenia fugir també de la rigidesa del seu propi partit. La seva història és també la història de les dones de la seva època i de la seva lluita per la llibertat en una societat que va intentar reprimir-les.

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=FGU55Io72sQ

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat