This entry is not available in English.

Premieres

“Requisitos para ser una persona normal”, estrena de la setmana

requisitosparaserunapersonanormal

La comèdia, òpera prima de l'actriu i directora Leticia Dolera, arriba a les grans pantalles el 5 de juny després de guanyar cinc premis al Festival de Màlaga.

Maria és una noia de 30 anys, una mica peculiar i amb un objectiu: esdevenir una persona normal. Per a això, haurà de descobrir primer en què consisteix això exactament. Maria no té feina, l'acaben de fer fora del pis on viu per no pagar el lloguer, està distanciada de la seva família i la seva vida romàntica fa temps que és inexistent. En una entrevista de treball li pregunten "quin tipus de persona es considera?", al que ella contesta que "una persona normal". La resposta de l'entrevistador, "bé, què és per a tu una persona normal?" desferma la inquietud de Maria. Després d'enumerar tots els requisits fonamentals per ser-ho, s'adona que no compleix cap d'ells. En aquest moment crític coneix Borja, un noi obsessionat per perdre pes, amb qui establirà un curiós pacte: ella l'ajudarà a portar una vida més sana i ell l'ajudarà a complir el seu objectiu: complir un per un aquests requisits que et converteixen en una persona normal.

El film, produït per Corte y Confección de Películas i El estómago de la vaca, està dirigit per Leticia Dolera. El repartiment està format per la pròpia Leticia Dolera, Manuel Burque, Alexandra Jiménez, David Verdaguer, Núria Gago, Carmen Machi, Miki Esparbé i Sílvia Munt. Va participar al Festival de Málaga on va rebre el premi del jurat jove, la Biznaga de Plata a la Millor Fotografía, la Biznaga de Plata al Millor Muntatge, la Biznaga de Plata al Millor Guió i el Premi Signis.

+ info: Tráiler

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat