This entry is not available in English.

Premieres

S'estrena el documental "No todo es vigilia" i el llargmetratge "La deuda"

estrenavigilialadeuda

No todo es vigília aborda la història d'amor d'Antonio i Felisa i la seva por a la soledat i la separació de l'altre, mentre que La deuda explica la història d'un ambiciós home de negocis americà a punt de tancar el tracte de la seva vida.

No todo es vigília

Antonio i Felisa són una parella d’ancians que porten més de 60 anys junts. Ara que el seu estat de salut és fràgil tenen por de no poder cuidar-se mútuament. La possibilitat d’haver d’anar-se’n a viure a una residència d’avis apareix a l’horitzó com una amenaça. No todo es vigilia retrata l’amor en la vellesa, les nits d’insomni per la por a la soledat, a la mort i a la separació de l’estimat. El temor a deixar la vida en mans alienes i perdre la independència.

El documental d’Hermes Paralluelo, produït per El Dedo en el Ojo, ha participat en diferents festivals internacionals com el Mar del Plata International Film Festival on va guanyar el Premi Signis al millor llargmetratge internacional, el Festival de Sant Sebastià, el Rio de Janeiro International Film Festival, el Festival dei Popoli a Florència o el Pal Springs International Film Festival on va rebre la Menció especial del jurat.

No todo es vigilia s'estrena divendres 15 de maig a Barcelona als Cinemes Boliche.

+ info: No todo es vigilia Tràiler  Facebook

La deuda

Un ambiciós home de negocis americà, al costat del seu vell amic peruà, Ricardo Cisneros, pretén tancar el tracte de la seva vida. Tots dos planegen explotar un antic i oblidat deute que el govern peruà té amb els seus ciutadans.

La deuda va ser reconeguda a la darrera edició del Festival Málaga de Cine Español amb la Biznaga de Plata a la millor actriu secundaria per Elsa Olivero i la Biznaga de Plata al millor guió per Barney Elliott.

El llargmetratge està dirigit per Barney Elliott, i està produït per Arcadia Motion Pictures i Atlantic Pictures en col·laboració amb Viracocha Films i Chullachaki Cine i en associació amb La Costa Productions.

+ info: Tràiler

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat