This entry is not available in English.

Premieres

Cine-Fòrum: 'La pantalla herida'

Dijous 24 de juliol, tindrà lloc als Cinemes Boliche -a les vuit del vespre i per 5 euros- un Cine-fòrum al voltant del documental La pantalla herida, de Luis María Ferrández.

Hi intervindran com a ponents: Belén Bernuy, Antoni Kirchner, Miguel Fernando Ruiz de Villalobos i Pepe Nieves.

La projecció del documental està prevista a les 20.00 hores i el col•loqui, obert al públic, a partir de les 21,30 h.

Belen Bernuy: Fins al 2009 va ser productora executiva a Alta Producción, del Grup Alta Films. L'any 2007 és escollida, durant dos anys, presidenta de l'Associación de Profesionales de la Producción Audiovisual. Un any més tard, la nomenen Jefa de la Especialidad de Producción en la Escuela de Cinematografía y del Audiovisual de Madrid (ECAM). Actualment és productora executiva a Centuria Films.

Antoni Kirchner: Co-fundador del "Círculo A" que va durar del 1967 a 1982 i va ser la primera xarxa de cinema d'art i assaig de l'Estat. Director de la Filmoteca de Catalunya (1983-2000), ha publicat a La Vanguardia, El Noticiero Universal i Fotogramas.

Miguel Fernando Ruiz de Villalobos: Periodista cultural especialitzat en temes de cinema, literatura, teatre i còmic. Ha col•laborat, entre d'altres mitjans, a Radio Juventud, Diari de Barcelona, TVE, RNE...

Pepe Nieves: Responsable de programació a Radio Marca Barcelona, va treballar anteriorment a Radio Miramar, Barcelona Cope i Radio España de Barcelona. És director del programa La claqueta, que porta 30 anys en antena.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat