This entry is not available in English.

Premieres

S'estrenen 'Stella cadente' i 'Hermosa juventud'

Divendres 30 de maig arriben a la gran pantalla dues produccions catalanes Stella cadente, de Lluís Miñarro i Hermosa juventud, de Jaime Rosales.

Stella Cadente representa el debut en la direcció de ficció del reconegut documentalista i productor Lluís Miñarro, amb guió de Sergi Belbel i el propi Lluís Miñarro, i produïda per Eddie Saeta amb la col·laboració de Televisió de Catalunya. Protagonitzada per Alex Brendemühl, Lola Dueñas i Bárbara Lennin, Stella Cadente és una història sobre la fugaç aventura espanyola d'Amadeu de Savoia, un noble que va intentar modernitzar un país "impossible".

Per altra banda, Hermosa Juventud de Jaime Rosales és la història d'una parella d'enamorats, Natalia i Carlos, que lluiten per sobreviure a l'Espanya actual. Els seus recursos limitats els impedeixen satisfer els seus desitjos. No tenen grans ambicions perquè no alberguen grans esperances però tenen una filla a qui han de mantenir. Per això decideixen rodar una pel·lícula porno amateur per guanyar diners.

Hermosa juventud és una producció de Fresdeval Films i ha format part de la secció Un Certain Regard de la darrera edició del Festival de Cannes on ha rebut una Menció Especial als Premis Signis del certamen.

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat