This entry is not available in English.

Premieres

'10.000 KM' arriba a la gran pantalla

Després d'haver passat per nombrosos festivals nacionals i internacionals l'òpera prima de Carlos Marques-Marcet 10.000 KM arriba als cinemes.

Alexandra i Sergi són una parella de Barcelona que vol tenir un fill. Però a ella li arriba una oferta professional que no pot rebutjar per anar a treballar un any a Los Angeles. Tot confiant en la fortalesa de la seva relació, decideixen posposar els seus plans i afrontar el repte dels 10.000 KM de distància que els separen.

10.000 KM de Carlos Marques- Marcet és una producció de Lastor Media en coproducció amb La Panda i la participació de TVE i Televisió de Catalunya, protagonitzada per Natalia Tena i David Verdaguer.

El film va clausurar el passat 4 de maig el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona (D'A 2014) i va ser guardonat amb 5 Biznagas a la 17a edició del Festival de Cinema Espanyol de Málaga: Biznaga d'Or a la millor pel·lícula, Biznaga de Plata Premi especial del jurat, Biznaga de Plata a la millor actriu (Natalia Tena), Biznaga de Plata al millor director (Carlos Marques-Marcet) i Biznaga de Plata al millor guió novell (Carlos Marques-Marcet, Clara Roquet). 10.000 KM també ha estat guardonada amb el Premi del Públic al Crossing Europe Film Festival de Linz (Àustria) i amb el Premi al Millor duet interpretatiu (Natalia TenaDavid Verdaguer) al South by Southwest Film Festival (Austin, Estats Units).

La pel·lícula es pot veure als següents cinemes de Catalunya:

Barcelona: Renoir Floridablanca, Boliche Cinemes, Cines Verdi, Gran Sarrià Multicines, Balmes Multicines, Aribau Club i Bosque Multicines 

Cornellà: Full HD 

Girona: Cinema Truffaut 

Terrassa: Cinemes Catalunya 

Lleida: Espai Funàtic 

Més informació al facebook de 10.000 KM

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat