This entry is not available in English.

Premieres

S'estrena en català la pel·lícula 'Divergent'

Dimecres 30 d'abril s'estrena en català la pel·lícula Divergent, basada en la trilogia de novel·les de Veronica Roth.

El film està dirigit per Neil Burger i interpretat per Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Tony Goldwyn, Ray Stevenson, Maggie Q, Mekhi Phifer, Jai Courtney, Miles Teller, Zoë Kravitz.

L'acció s'ubica en un món futurista en el qual els joves de 16 anys trien a quina de les cinc faccions en què es divideix la societat pertanyen. L'adscripció es fa d'acord amb les seves virtuts personals. Les faccions són: Honestedat, Abnegació, Intrepidesa, Amistat i Erudició. Tris, la protagonista del film, però, no és com la resta.

Divergent, que ha estat doblada al català amb el suport del Departament de Cultura, s'estrena a 26 sales de Catalunya: Palau Balaña Multicines (Barcelona), Cinesa Maremagnum (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); MCB Cinema Calafell (Calafell); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinema La Calàndria (El Masnou); Multicines Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Odeón Multicines Girona (Salt); JCA Cinemes Rambla (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinemes Urgell (Mollerussa); Cines Olot (Olot); Ocine Roquetes (Roquetes); Cinema Teatre Comtal (Ripoll); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic); Bosc Cinema (Vilanova i la Geltrú)

Per a més informació consulteu el web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, on també podreu consultar la resta de projeccions de la cartellera actual o de properes estrenes en català.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat