This entry is not available in English.

Premieres

'Quatre d’onze', el documental sobre la independència

El documental sobre la independència de Catalunya Quatre d'onze s'ha estrenat a la plataforma Filmin per unir-se a la diada de l'onze de setembre.

Realitzat per la documentalista cinematogràfica Anna Mollet i produït per Films de l'Orient, Quatre d'onze retrata l'efervescència actual de l'independentisme sobre la base d'entrevistes a personatges públics que s'hi han posicionat a favor des de diferents sensibilitats. És el cas, per exemple, de Jordi Pujol, Gerard Quintana, Oriol Junqueras, Santiago Vidal, Muriel Casals, Isabel-Clara Simó, Anna Arqué, Moisès Broggi, Montserrat Carulla o Germà Bel.

A través de les seves intervencions i de les opinions de persones del carrer, el documental indaga sobre els fonaments del projecte independentista i també en els seus arguments, propostes, els passos previstos per assolir-ho i les avantatges que se n'obtindrien.

El títol Quatre d'onze pren el món dels castells com a metàfora de la construcció nacional on força, unitat, destresa i treball en equip resulten imprescindibles. Fins ara, el castell més alt que s'ha assolit és el quatre de deu. El quatre d'onze suposa un repte complex, però no impossible. Com el procés cap a l'estat propi.

Quatre d'onze ha comptat amb la participació de Televisió de Catalunya i la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals i de l'Associació Conèixer Catalunya.

Més informació a:  quatreonze.com

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat