This entry is not available in English.

Premieres

'Somos gente honrada', 'Menú degustació' i 'Insensibles'

Bones notícies pel cinema català. El pròxim divendres 14 de juny, tres produccions catalanes arriben a les sales de cinema: Somos gente honrada d’Alejandro Marzoa, Menú degustació de Roger Gual i Insensibles de Juan Carlos Medina.


Què faríeu si us trobéssiu 10kg de cocaïna? Això és el que planteja el film Somos gente honrada en què Paco Tous i Miguel Delira donen vida a una parella d’amics i pares de família que acaben de perdre la feina i que un dia mentre estan pescant es troben un paquet carregat d’aquesta droga. Unax Ugalde i Manuela Vellés completen el repartiment.


I si tinguéssiu una taula reservada en el millor restaurant del món, però us veiéssiu obligats a anar-hi acompanyats de la vostra exparella? Jan Cornet i Clàudia Bassols són un matrimoni separat que fa un any va reservar taula en un restaurant de la Costa Brava amb tres estrelles Michelin, just el dia en què la seva xef, Vicenta N'Dongo, ha decidit  tancar-ne les portes. Cap dels dos està disposat a renunciar a l'últim "Menú Degustació"...


La vida dóna tombs inesperats, a vegades, seguits l’un de l’altre. A Insensibles David (Àlex Brendemühl) és un prestigiós cirurgià que pateix un tràgic accident de trànsit. El transplantament de medul·la que se li ha de practicar demana buscar amb urgència els seus progenitors. Però la cerca amaga un altre misteri, una altra història entrecreuada que el situa en plena Guerra Civil per descobrir un grup de nens que van néixer amb una estranya peculiaritat: la insensibilitat davant el dolor físic.

 

Insensibles-623780702-large

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat