This entry is not available in English.

Collaborations

Cazcarra Image Group i Ten Image, maquilladors oficials dels XI Premis Gaudí


Un any més, Cazcarra Image Group i la seva línia de maquillatge i cosmètica professional, TEN IMAGE Professional seran els maquilladors professionals de la Gala dels XI Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

Lliuradors, presentadors, actors, directors i productors passaran per les mans dels professionals de Cazcarra Image Group per lluir una imatge esplèndida en aquesta nit màgica del cinema català. 

Cazcarra Image Group és un grup empresarial recolzat per 34 anys d’experiència en el sector de la imatge i la formació. Més de tres dècades d’esforç que l’han convertit en líder d’imatge des de 1985.

Entre les seves àrees de negoci hi ha la Cazcarra Image School, la formació presencial i online de professionals de la imatge (assessoria d’imatge, maquillatge, perruqueria i estètica); TEN IMAGE Professional, una àmplia gamma de producte professional d’alta qualitat en maquillatge, cosmètica i ungles; i C&M Image & Events,  un servei d’imatge i organització d’esdeveniments per a empreses i particulars.

La fascinant nit del 27 de gener, els professionals de Cazcarra Image Group s’ocuparan de maquillar les cares més conegudes del cinema català. No et perdis el resultat!

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat