This entry is not available in English.

Collaborations

El festival de micrometratges Haikurts ultima els detalls de la seva 3ª edició

Haikurts és una iniciativa que neix amb l'objectiu d'impulsar la cultura i la creació audiovisual, innovar en el format micrometratge i posar a prova als participants amb el format haikurt, un model de curtmetratge que, inspirat en l'estructura mètrica del poema haikú japonès, consta de 3 plans de 5, 7 i 5 segons respectivament.

Els interessats a participar poden enviar els seus haikurts dins de les categories de drama, comèdia, terror, documental, experimental o publicitat. Per a inscriure's al festival cal enviar les obres abans del 12 d'abril de 2015 a través de la pàgina d'inscripcions.

Novetats d'aquesta edició
La novetat d'aquesta segona edició és l'espai Phenomena que acollirà per primera vegada el festival. Haikurts estarà present a la programació del cinema junt a les reposicions de pel·lícules emblemàtiques i reestrenes en els millors formats, inclouent el 70mm.

L'Acadèmia del Cinema Català col·labora per segona vegada amb Haikurts, dóna suport en la difusió del festival i aporta el Regal Premi del Públic.

 

Per a més informació consulteu la pàgina web de Haikurts.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat