This entry is not available in English.

Academy activities

El F.C. Barcelona convida a les guanyadores dels XV Premis Gaudí a la Llotja del Camp Nou

Com ja és tradició, als guardonats en les diferents categories han anat a animar a l’equip blaugrana

Després de la gala dels XV Premis Gaudí, alguns dels guanyadors i guanyadores i membres de la Junta directiva de l’Acadèmia del Cinema Català van assistir, el passat diumenge 5 de febrer, a la Llotja President Suñol del Camp nou per presenciar en directe el partit FC Barcelona - Sevilla, que va acabar amb la victòria del club blaugrana amb un resultat de 3-0.

Convidats per la directiva del club, van assistir a la Llotja del Camp 22 professionals de les pel·lícules guanyadores. DAlcarràs, Premi Gaudí a Millor pel·lícula, van ser-hi Ariadna Dot i Elisa Sirvent (Millor direcció de producció), Carla Simón (Millor direcció i Millor guió original), i Arnau Vilaró (Millor guió original). Pacifiction, guanyadora a Millor pel·lícula no catalana, va estar representada per Montse Triola i Clàudia Robert (producció), Artur Tort (Millor direcció de fotografia), i Sebastian Vogler (Millor direcció artística). També van estar-hi presents, Edmon Roch (Millor pel·lícula d’animació) per Tadeu Jones 3 i Bonaventura Durall (Millor pel·lícula per a televisió) per Sis nits d’agost.

D’Un año, una noche, van assistir-hi Raül Fernández (Millor música original), Laura Pedro (Millors efectes especials), Amanda Villavieja i Alejandro Castillo (Millor so). Mikel Gurrea (Millor direcció novella) representava Suro juntament amb Pol López (Millor protagonista masculí), i de Los renglones torcidos de Dios va assistir-hi Montse Sanfeliu i Carolina Atxukarro (Millor maquillatge i perruqueria). Del món de la interpretació també hi havia Carla Quilez (Millor interpretació revelació) de la Maternal, i Alex Brendemühl (Millor actor secundari) d’Historias por no contar. Harta, que es va endur al guardó a Millor curtmetratge va estar representat per Sergio Grobas (producció).

També va assistir-hi Judith Colell i Laia Aubia, Presidenta i Directora de l’Acadèmia del Cinema Català respectivament.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat