This entry is not available in English.

Academy activities

"Las leyes de la frontera" arriba aquest febrer al Cicle Gaudí

El cinema quinqui torna amb més força que mai amb la nova pel·lícula de Daniel Monzón

El llargmetratge de Daniel Monzón ens mostra la cara més emotiva del cinema quinqui. Amb aquest homenatge al cinema de finals dels 70 i principis dels 80, Las leyes de la frontera ha retornat l’acció i la nostàlgia a les sales del nostre país.

Basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, la pel·lícula explica la història de l’Ignacio (Marcos Ruiz), un jove de Girona que coneix dos delinqüents durant l’estiu de 1978. Sense preveure-ho, les seves noves companyies l’endinsen en constants furts, robatoris i atracaments per la ciutat. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal.

El film ha estat recentment reconegut amb 6 nominacions als Premis Goya, amb 2 nominacions als Premis Feroz i amb 13 nominacions als Premis Gaudí. A més, Las leyes de la frontera també va formar part de la Secció Oficial del Festival de Cinema de Sant Sebastià.

Atreveix-te a descobrir la ciutat de Girona com mai l'havies vist abans i viu aquesta intensa història d'amor impossible. 
Consulta totes les sales i horaris aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat