This entry is not available in English.

Academy activities

Oberta la convocatòria per la nova edició de la residència d’escriptura de guions FaberLlull

Els projectes es podran inscriure fins al 31 de gener de 2022

L’Institut Ramon Llull, amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català i Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i amb la col·laboració de Catalan Films, impulsa la segona edició de la Residència d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció per oferir a guionistes, creadors i creadores, l’oportunitat de participar en una estada que els permetrà desenvolupar un tractament seqüenciat de la seva obra durant dotze dies amb dedicació completa.  

En aquesta segona edició, que tindrà lloc del 16 al 27 de maig de 2022 a Faberllull (Olot), se seleccionaran un màxim de 10 guionistes (amb un límit de 9 projectes) per formar part del programa. Els autors i autores dels projectes seleccionats rebran allotjament i àpats durant l’estada, tutories individuals de seguiment del projecte, sessions guiades de treball en grup i classes magistrals, en un format híbrid, presencial i virtual. Un cop finalitzada l’estada, s’oferirà als participants l’oportunitat de presentar els seus projectes a productores catalanes sempre que el guió no tingui un compromís previ amb alguna productora.

El termini per inscriure’s és de l’1 de desembre de 2021 al 31 de gener de 2022. Les inscripcions es tramitaran telemàticament a través d’aquest formulari.
Les candidatures seleccionades s’anunciaran a partir del 31 de març de 2022.
Consulta tots els requisits i els criteris de selecció aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat