This entry is not available in English.

Academy activities

El Cens d’Artistes de Catalunya es presenta arreu del territori

L’Acadèmia del Cinema Català coorganitza l’acte del dilluns 5 de juliol a la Filmoteca de Catalunya

El Departament de Cultura i el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català, Dones Visuals i la Filmoteca de Catalunya, organitzen el dilluns 5 de juliol l’acte de presentació del Cens d’Artistes de Catalunya per tal de donar a conèixer el Cens i promoure la inscripció dels artistes dels diversos àmbits de la cultura.

El Cens es va posar en marxa el desembre de 2020, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb la complicitat del CoNCA i les associacions de professionals de la cultura, amb l’objectiu de reclamar l’establiment d’un marc legal que asseguri les condicions necessàries per al desenvolupament de l’activitat dels professionals de la cultura. L’acte del dia 5 forma part de la campanya que s’organitzarà arreu del territori entre els mesos de juny i juliol amb la col·laboració de diverses entitats, associacions i equipaments culturals. 

El primer d’aquests actes tindrà lloc el dilluns 28 de juny a les 18:30h al Modern de Girona i comptarà amb la participació de representants del Departament de Cultura i del CoNCA. La presentació anirà acompanyada d’un debat posterior sobre “Els drets i recursos per a artistes” i estarà moderat per Ingrid Guardiola, directora del Bòlit. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament aquí.

La següent presentació del Cens d’artistes se celebrarà el dilluns 5 de juliol a les 19:00h a la Filmoteca de Catalunya, amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català i Dones Visuals. En finalitzar la presentació, es projectarà una selecció de curts produïts a Catalunya entre el 2020 i el 2021 i es tancarà l’acte amb un col·loqui amb les directores dels films presentats: Èrika Sánchez, directora del curt finalista als XIII Premis Gaudí, Panteres; Carol i Marina Rodríguez, candidates als Premis de l’Acadèmia amb La vella lluita; Carmen Gomila, directora d’Or vemell i Sally Fenaux Barleycorn, directora d’ Unburied

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.t

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat