This entry is not available in English.

Academy activities

Segueix el Cicle Gaudí online: "El viatge de la Marta (Staff Only)"

Recupera El viatge de la Marta (Staff Only) a FilminCAT i dialoga amb la seva directora, Neus Ballús, i l'actor protagonista Sergi López

L'Acadèmia del Cinema Català convoca una nova cita online amb el millor cinema català amb la col·laboració de FilminCAT. La proposta consisteix en recuperar un altre dels títols recentment programats pel Cicle Gaudí al seu circuit de més de 50 sales catalanes i parlar en directe amb la directora i amb el protagonista del film.

La cita serà els propers dies 16, 17, 18 i 19 de maig amb El viatge de la Marta (Staff Only), film nominat a la darrera edició dels Premis Gaudí a Millor pel.lícula, Millor direcció (Neus Ballús), Millor actor protagonista (Sergi López) i Millor so (Albert Manera i Amanda Villavieja). Des d'aquest dissabte 16 de maig i fins dimarts 19 a les 19 h es podrà llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual i rebre automàticament un mes de subscripció gratuïta a la plataforma. A les 19 h del dilluns 18 de maig tindrà lloc un diàleg obert a la participació del públic entre Neus Ballús i Sergi López, directora i actor protagonista d'El viatge de la Marta (Staff Only) a través d'un Instagram Live al canal de l'Acadèmia @academiacinecat.

El Cicle Gaudí online va engegar a finals d'abril com a alternativa al tancament generalitzat de sales del territori. Els primers títols van ser La hija de un ladrón i Els dies que vindran i la participació per part del públic en els respectius Instagram Live al canal @academiacinecat ha estat entusiasta i molt notable.

El Cicle Gaudí a sales reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura dels espais de projecció que conformen la xarxa al territori. En l'actualitat i amb la previsió de seguir creixent en els pròxims temps, el Cicle Gaudí porta cada mes una pel·lícula de producció catalana a una cinquantena de pobles i ciutats de tota Catalunya.


 Més informació al web del Cicle Gaudí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat