This entry is not available in English.

Academy activities

L’Acadèmia projectarà els 10 curts candidats als XII Premis Gaudí


El 5 de novembre als Cinemes Verdi tindrà lloc la projecció dels 10 curtmetratges que opten a ser nominats als XII Premis Gaudí.

Un any més l’Acadèmia del Cinema Català organitza la ja tradicional projecció dels 10 curtmetratges que enguany opten a estar entre els quatre nominats als Premis Gaudí. La cita serà el proper dimarts 5 de novembre als Cinemes Verdi a les 20:15h, i comptarà amb la presència dels equips dels curtmetratges.

La comissió de selecció nomenada per la Junta directiva de l’Acadèmia l’han integrat Agustí Argelich, productor, director del festival Filmets i membre de la Junta; Bàrbara Farré, directora de La última virgen, reconegut com a millor curtmetratge als XI Premis Gaudí; Irene Iborra, guionista i directora especialitzada en animació; Celia Rico, directora i guionista, premiada amb el Gaudí al Millor guió a la passada edició dels premis, i Andrew Tarbet, actor i curtmetratgista, que serà l’encarregat de presentar la sessió. Els 10 curtmetratges que la comissió ha seleccionat d’entre les 50 inscripcions rebudes són:

La projecció dels curtmetratges candidats als XII Premis Gaudí és una sessió privada, a la qual es pot accedir només amb invitació, i l'Acadèmia activarà uns sortejos a xarxes socials per assistir-hi a partir d'aquest dissabte 2 de novembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat