This entry is not available in English.

Academy activities

La primera edició de la trobada de sales del Cicle Gaudí conclou amb un gran èxit de participació


Una seixantena de persones van assistir el passat 22 d’octubre a la primera edició de la Trobada de Sales del Cicle Gaudí a L’Auditori Valentí Fuster de Cardona.

La trobada es va generar en un ambient distès i motivador, en el que es van posar en comú els excel·lents resultats del projecte durant aquest 2019i on els representants de les diferents poblacions del Cicle Gaudí van poder reflexionar i autoavaluar-se en diversos aspectes de la gestió del cicle, i intercanviar experiències i coneixement.

La primera part de la trobada, inaugurada per l’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i la Presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, va acollir les xerrades de Miquel Curanta, Director de l’Institut Català de les Empreses Culturals  – sobre captació i fidelització de públics de la cultura, i la d’Isa Custodio, consultora – sobre la mesura de l’impacte social dels projectes culturals.

Després de dinar, l’equip gestor del Cicle Gaudí va dinamitzar una sessió de treball interna en la qual es van poder aplicar els coneixements adquirits a les estratègies de difusió i captació de públic per als propers títols programats, com compartir experiències reals de gestió dels diferents municipis representats.

La trobada, que enguany celebrava la seva primera edició, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cardona, es repetirà cada any en una població de les integrants de la xarxa, amb l’objectiu de proporcionar noves eines als gestors de les sales per facilitar i millorar la seva tasca de promoció del cinema català al territori, així com d’afavorir les sinèrgies entre els membres que en formen part. La Presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, va voler agrair a tots els assistents la feina que fan des de les seves localitat per donar la visibilitat que es mereix al cinema fet a Catalunya, un cinema “que explica històries pròximes, que ens interpel·len molt directament com a públic”.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat