This entry is not available in English.

Academy activities

Converses de l’Acadèmia amb AISGE: "Vida Privada"


La Fundació AISGE de Barcelona i l'Acadèmia del Cinema Català organitzen l'última sessió de les trobades vinculades a les pel·lícules guanyadores dels darrers Premis Gaudí. La cita és el proper 17 de setembre amb l'equip de Vida Privada.

Amb el focus posat en donar eines als artistes intèrprets per encarar els seus projectes laborals, i en el marc del cicle Converses de l'Acadèmia, la Fundació AISGE i l'Acadèmia del Cinema Català organitzen l'última sessió de trobades vinculades a la darrera edició dels Premis Gaudí. 

El mes de maig va tenir lloc la primera trobada, dedicada a la pel·lícula El fotógrafo de Mauthausen, el juny va ser el torn de Les distàncies i aquest mes de setembre conclourà el cicle un diàleg sobre Vida Privada, que es va endur el premi a Millor pel·lícula per a televisió als XI Premis Gaudí.

La sessió comptarà amb la presència de la directora Sílvia Munt, l'actor Pablo Derqui, la guionista Coral Cruz i la productora executiva Àngels Masclans. Cadascun dels participants aportarà el seu punt de vista sobre aspectes com la preparació dels càstings, el vincle entre direcció i interpretació o la construcció dels personatges. La sessió serà el 17 de setembre a les 17:00h a la seu d'AISGE (C/ Consell de Cent, 433).

També hi seran presents el Delegat de Barcelona, Sergi Mateu i la membre del patronat de la Fundació AISGE, Mercè Managuerra, així com la Directora de l’Acadèmia Laia Aubia. L'entrada és lliure amb confirmació prèvia escrivint a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o trucant al telèfon 934 127 622.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat