This entry is not available in English.

Academy activities

Vols ser membre de l’Acadèmia i tens menys de 34 anys?


L'Acadèmia del Cinema Català aprova una nova categoria de membres amb un règim econòmic i unes condicions curriculars especials, amb l’objectiu d’involucrar els creadors més joves 

En la passada Assemblea General de l'Acadèmia del Cinema Català, que va tenir lloc el 6 de maig de 2019, els socis i sòcies van aprovar per unanimitat la proposta de la Junta directiva d'implementar una sub-categoria nova de Membres Numeraris, la dels Membres Joves. Es tracta d'una mesura que té l'objectiu d'incentivar la participació dels més joves, potenciant l'alta com a membres acadèmics de nous professionals que inicien la seva carrera en el sector. Les persones que s'acullin a aquesta sub-categoria gaudiran d'una reducció del 50% en totes les quotes ordinàries, extraordinàries o d'ingrés fins que compleixin els 34 anys, moment a partir del qual les seves quotes s’actualitzaran automàticament a les corresponents als Membres Numeraris.

Per acollir-se a aquesta sub-categoria, cal complir amb tots els requisits establerts per als Membres Numeraris excepte el requisit d’historial establert, que es podrà substituir pel compliment d’algun dels següents: 

  1. Haver participat com a cap d'equip o actor/actriu protagonista en un llargmetratge de ficció, animació o documental, que hagi estat projectat en una secció internacional a competició d'un dels festivals competitius homologats per la FIAPF (http://www.fiapf.org/intfilmfestivals.asp).
  2. O bé haver participat com a cap d'equip o actor/actriu protagonista en un llargmetratge de ficció, animació o documental nominat als Premis Gaudí.

Per sol·licitar l'alta com a Membre Jove de l'Acadèmia del Cinema Català podeu enviar un correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb la documentació requerida, que es pot consultar aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat