This entry is not available in English.

Academy activities

La comèdia negra "7 raons per fugir", la pel·lícula del Cicle Gaudí del mes de juny


Es va estrenar al Festival de Màlaga i ara arriba a les 40 poblacions que formen part del Circuit Estable de Cinema Català que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català

La pel·lícula dirigida a tres bandes per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras es va presentar al Festival de Màlaga i va fer la seva estrena internacional al prestigiós festival SXSW de Texas. Es tracta d’una comèdia negra que planteja una crítica àcida a la nostra societat a partir de set històries quotidianes que barregen horror i comèdia, amb personatges portats a l’extrem per les seves circumstàncies.

El film compta amb un repartiment de luxe, amb Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas i Francesc Orella, entre d’altres.

Durant tot el mes de juny, aquestes set històries còmiques i terribles sobre una societat disfuncional arribaran a les 40 poblacions que formen part del Cicle Gaudí, i que cada mes gaudeixen de la projecció d’una pel·lícula catalana.  

Informació sobre projeccions i horaris aquí: ciclegaudi.cat/7raons

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat