This entry is not available in English.

Academy activities

AISGE i l'Acadèmia organitzen tres trobades sobre interpretació dins de les "Converses de l'Acadèmia"


La Fundació AISGE de Barcelona i l'Acadèmia del Cinema Català organitzen tres trobades sobre interpretació vinculades a algunes de les pel·lícules premiades als Premis Gaudí. La primera, aquest 16 de maig, estarà dedicada a El Fotógrafo de Mauthausen

Amb el focus posat en donar eines als artistes intèrprets per encarar els seus projectes laborals, i en el marc del cicle Converses de l'Acadèmia, la Fundació AISGE i l'Acadèmia del Cinema Català organitzen tres taules rodones al voltant de tres de les pel·lícules premiades a l'anterior edició dels Premis Gaudí. Les sessions comptaran amb la participació de membres dels equips dels films (intèrprets, directors/res, productors/res, guionistes i directors/res de càsting) que reflexionaran al voltant d'aspectes com la preparació dels càstings, el vincle entre direcció i interpretació o la construcció dels personatges, sempre des de la seva experiència personal i vinculada a la pel·lícula en qüestió.

La primera sessió tindrà lloc el 16 de maig a les 17:00h a la seu d'AISGE de Barcelona (C/ Consell de Cent, 433) i serà al voltant del film El Fotógrafo de Mauthausen, que va aconseguir 10 nominacions als XI Premis Gaudí, entre elles Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor actor secundari i Millor protagonista masculí, i finalment es va endur 4 estatuetes. La xerrada comptarà amb la participació de Mar Targarona, directora i productora del film; els guionistes Alfred Pérez i Roger Danès; el director de producció i premiat als Gaudí Eduard Vallès; els actors Eduard Buch i Alain Hernández; i  la directora de càsting Irene Roqué, i serà una sessió moderada per Conxita Casanovas, periodista, crítica de cinema i directora del BCN Film Fest.

També hi seran presents el Delegat de Barcelona, Sergi Mateu i la membre del patronat de la Fundació AISGE, Mercè Managuerra, així com la Directora de l’Acadèmia Laia Aubia.

L'entrada és lliure amb confirmació prèvia escrivint a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o trucant al telèfon 934 127 622

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat