This entry is not available in English.

Academy activities

Convocatòria oberta de pel·lícules de producció catalana per "Les nits dels Verdi"


Els Cinemes Verdi i l'Acadèmia del Cinema Català han engegat recentment una iniciativa per posar a la disposició dels membres acadèmics preestrenes del millor cinema europeu i català abans que arribi a les sales de cinema, amb les sessions especials de "Les Nits dels Verdi".

De cara a la selecció i programació de pel·lícules produïdes a casa nostra per als mesos d'abril a desembre d'aquest any s'han calendaritzat tres convocatòries amb l'objectiu de que productores i distribuïdores puguin presentar les seves propostes de pel·lícules de producció catalana:

  • Programació d'abril a juny 2019: Inscripcions fins al 15 de febrer.
  • Programació de juliol a setembre 2019: Inscripcions fins al 15 de maig.
  • Programació d'octubre a desembre de 2019: Inscripcions fins al 15 d'agost.

Per realitzar la inscripció només cal enviar un correu electrònic a: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb la fitxa tècnica de la pel·lícula (títol, equip tècnic i artístic principal, breu sinopsis i enllaç a tràiler o teaser, i data d'estrena prevista si és el cas) abans de la data fixada.

Una comissió externa s'encarregarà de valorar les propostes rebudes i de decidir les pel·lícules que formaran part de la programació de les sessions.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat