This entry is not available in English.

Academy activities

El F.C. Barcelona convida els guanyadors dels VIII Premis Gaudí a la Llotja del Camp Nou

llotja guanyadors 2016

Alguns dels guanyadors dels VIII Premis Gaudí i membres de la Junta directiva de l’Acadèmia del Cinema Català van assistir, el passat dimecres 3 de febrer, a la Llotja President Suñol del Camp Nou per presenciar en directe l'espectacular partit d’anada de semifinals de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i el València CF, que va acabar amb el molt favorable resultat de 7-0.

Convidats per la directiva del club, van assistir a la Llotja del Camp 27 professionals de les pel·lícules guanyadores. D’El camí més llarg per tornar a casa, Premi Gaudí a la Millor pel·lícula, van ser-hi Aritz Cirbián, Araceli Rodrigo i Martin Samper (productors), Miki Esparbé (actor), Eric Navarro (guionista) i Liana Artigal (muntadora). 13 dies d’octubre, guardonada amb el Gaudí a la Millor pel·lícula per a televisió, va estar representada per Carlos Marques-Marcet (director), Oriol Cortacans, Marc Roma, Creu Rodríguez, Tono Folguera i Sergi Moreno (productors), Oscar Muñoz (actor) i Roger Danès i Alfred Pérez-Fargas (guionistes). D’Anacleto: Agente secreto van assistir Balter Gallart (director artístic) i Lluís Rivera (responsable d’efectes visuals). Game Over, Premi Gaudí a la millor pel·lícula documental, va comptar amb els seus productors, Marta Figueras, Carles Pastor i Jordi Ambrós, i la seva directora, Alba Sotorra.

Clara Roquet, directora del curtmetratge guanyador, El Adiós; Josep Maria Civit, reconegut amb el Premi a la millor fotografia per El Rey de La Habana i membre de la Junta de l’Acadèmia; Pablo Perona, Premi al millor maquillatge i perruqueria per Nadie quiere la noche i David Alfaras, distribuïdor de Mandarinas, Premi a la millor pel·lícula europea, completaven la llista de professionals del cinema que avui seuran a la Llotja.

També hi van assistir Montse Majench, Directora de l’Acadèmia del Cinema Català, respectivament, Elisa Plaza, Secretaria de la Junta directiva, i Pep Armengol, Vocal.

El partit va ser insòlit i espectacular, acabant amb un resultat de cinema: 7 a 0 a favor de l'equip local amb tres gols de Leo Messi i quatre de Luis Suárez.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat