This entry is not available in English.

Academy activities

La carrera pels VII Premis Gaudí arrenca aquest dijous al Palau Robert

L'Acadèmia del Cinema Català també organitza a La Pedrera, a partir de les 19h, la projecció dels 10 curtmetratges candidats.

L'Acadèmia del Cinema Català farà públic els títols de les pel·lícules candidates als VII Premis Gaudí el proper dijous 4 de desembre. Serà en el marc de la Festa dels Candidats als VII Premis Gaudí que se celebra al Palau Robert, batejat per a l'ocasió com Robert Theatre.

És el primer cop que l'Acadèmia convoca aquesta festa pre-Gaudí, per reunir als professionals candidats als premis i als membres de l'Acadèmia, uns dies abans que comenci la 1ª volta de votacions, el 9 de desembre. De les 20 h a les 21.30 hores, el Palau Robert estarà tancat només per als convidats de l'Acadèmia del Cinema Català i es presentaran els tràilers de les produccions candidates. Des de les 19h, a l'Auditori de la Pedrera, es podran veure els 10 curtmetratges candidats als Gaudí, amb la presència dels equips artístics i tècnics corresponents.

La gran reunió del cinema català tindrà lloc en el marc de la cinquena edició de The Barcelona Shopping Night, inspirada enguany en els anys daurats de Hollywood i apadrinada per l'actriu, model i acadèmica d'honor Teresa Gimpera.

Presències destacades

La Festa dels Candidats i Candidates ha tingut gran acollida entre els acadèmics i els candidats als Gaudí. Productors, directors, actors i altres membres dels equips tècnics i artístics de les pel•lícules participants, han confirmat l'assistència. Directors com Jaume Balagueró, Dani de la Orden, Claudio Zulian, André Cruz, Marc Carreté, Judith Colell, Marc Fàbregas, Hammudi Al-Rahmoun Font, Ferran Audí, Jordi Morató, Bartomeu Vilà, Èrika Sánchez Marcos, Marc Pujolar, Eric Boadella Huybens, Oriol Ventura, Salvador Sunyer, Eric Ribes, Oriol Martínez, Susanna Barranco, Levis Alejo, Joan Frank Charansonnet, Francesc Alarcón o Lluís Miñarro, seran a la Festa. Pel que fa a les actrius, Nausicaa Bonnín, Aina Clotet, Mercè Arànega, Andrea Montero, Vicky Luengo, Claudia Pons i Cristina Brondo, juntament amb els actors Miki Esparbé, Lluís Marco o David Verdaguer, entre d'altres, trepitjaran la catifa vermella del Palau Robert, i assistiran a la recepció exclusiva amb els acadèmics.

La festa també comptarà amb una ben nodrida presència institucional amb noms com Ferran Mascarell, Conseller de Cultura; Pilar Pifarré, secretària general de Cultura Generalitat de Catalunya; Jordi Sellas, director General de Creació i Empreses Culturals de l'ICEC; Marc Lòpez, director de l'Àrea de l'Audiovisual; Carles Combarros, diputat adjunt de Cultura Diputació de Barcelona; Llucià Homs, director de Promoció dels Sectors Culturals Institut de Cultura de Barcelona; Ramon Muntaner, director de l'SGAE; l'actor Sergi Mateu, vicepresident i delegat a Barcelona d'AISGE; Camilo Tarrazón, president del Gremi Empresaris de Cinemes de Catalunya; Mike Hostench: director del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i José Enrique Monterde, president de l'ACCEC.

L'Óreal pentinarà les estrelles i Cazcarra les maquillarà

L'Oréal Professionnel -partner dels Premis Gaudí- obrirà les portes de la seva Acadèmia, situada al costat del Palau Robert, per les convidades a la Festa dels Candidats. Compte Perruquers, New Look i Josep Pons, perruquers oficials dels VII Premis Gaudí per gentilesa de L'Oréal, pentinaran les estrelles de les 14.00 del migdia a les 20.00 del vespre.
Cazcarra Image Group, maquilladors oficials dels Premis Gaudí, també tindran un corner, per maquillar a les estrelles.

Projecció dels curtmetratges candidats a La Pedrera

Gràcies a la col·laboració de la Fundació Catalunya - La Pedrera, s'oferirà una projecció a partir de les 19h dels 10 curtmetratges candidats al Gaudí. El talent i l'entusiasme del jove cinema català estarà representat pels equips artístics i tècnics que hi ha darrera de cada obra, que debatran amb el públic després de les projeccions. L'acte, gratuït, tindrà lloc a l'Auditori de la Fundació Catalunya - La Pedrera i serà moderat per la periodista Ana Martínez Medina, editora i fundadora de la revista digital Kinetoscat.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat