This entry is not available in English.

Academy activities

Els guanyadors dels VI Premis Gaudí a La Llotja del Camp Nou

El President del FCBarcelona, Josep Maria Bartomeu, va convidar els guanyadors dels VI Premis Gaudí a veure el partit de la Copa del Rei Barça-Real Sociedad que es va jugar a Barcelona el dimecres 5 de febrer a les 22:00h. 

Els que van ser els grans afortunats de la nit del 2 de febrer ho van tornar a ser en aquesta ocasió en poder gaudir del partit amb un resultat de 2-0 a favor dels blaugrana, des del millor seient possible: la llotja presidencial del Camp Nou.

Van assistir-hi: la Presidenta de l'ACC, Isona Passola, la tresorera de la Junta de l'ACC, Rosa M. Fusté,  la directora de l'ACC, Montse Majench, Àngel Llàcer (presentador), Joan Dausà (Millor Música Original per Barcelona, nit d'estiu), Dani de la Orden (Director de Barcelona, nit d'estiu), Clara Segura (Millor Actriu Secundària), Marcel Barrena, Víctor Correal i Adrià Cuatrecases (Millor Documental per Món petit), Teresa Enrich (Millor Pel·lícula per a televisió per Carta a Eva), Daniel Aranyó (Millor Direcció de Fotografia per Los últimos días), Josep Amorós (Millor Direcció de Producció per Los últimos días), Pablo Perona (Millors Efectes Especials i Digitals per Los últimos días), Oriol Tarragó (Millor So per Los últimos días).

Abans de començar el partit, els convidats es van fer una foto amb el President del FCBarcelona, Josep Maria Bartomeu, que va obsequiar a la Presidenta de l'Acadèmia una samarreta del Barça amb el dors VI Premis Gaudí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat