This entry is not available in English.

Academy activities

La Filmoteca de Catalunya presenta un tast de les pel·lícules que participen als VI Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

El cicle Premis Gaudí – Premis Goya comença el proper divendres 4 d'octubre amb Ayer no termina nunca d'Isabel Coixet. Els membres de l'Acadèmia tenen l'accés gratuït a les sessions presentant el carnet de l'Acadèmia a la taquilla.

El proper divendres, 4 d'octubre, a les 17h, Ayer no termina nunca inaugurarà el cicle de pel·lícules gaudinables que tradicionalment programa la Filmoteca i que enguany s'allargarà fins a mitjans de desembre. El productor de la cinta, Adolfo Blanco, s'encarregarà de presentar la pel·lícula.

L'objectiu del cicle Gaudí-Goya és oferir al públic i als membres de l'Acadèmia la possibilitat de revisar pel·lícules que poden ser candidates als propers Premis Gaudí i als Goya, estrenades durant l'any en curs i que no ja estan en cartellera, amb la presència del director de la cinta o de membres de l'equip artístic.

Durant el mes d'octubre també es podran veure a la Filmoteca del Raval Fill de Caín de Jesús Monllaó (5 d'octubre), Mama d'Andrés Muschietti (6 d'octubre), El muerto y ser feliz de Javier Rebollo (8 d'octubre). També es presentaran els documentals Món petit de Marcel Barrena (11 d'octubre), Entre maestros de Pablo Usón (25 d'octubre), L'estigma? de Martí Sans (29 d'octubre) i el documental col·lectiu Ciao Pirla! d'Ander Agudo, Oscar D'Aniello, Josep Badell, Luís Comajuan, Miquel Rubís, Carlos Sanchez-Llibre i Eloi Tomàs.

Ja podem avançar-vos alguns dels títols que es programaran durant el mes de novembre, com Menú degustació de Roger Gual, La estrella d'Alberto Aranda, i els documentals Unes altres veus d'Ivan Ruiz i Sílvia Cortés, La barbacoa d'Enrique Urrutia i A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band de Ramon Tort Montserrat. La resta de títols del cicle està pendent de confirmació i s'anunciaran oportunament.

Als VI Premis Gaudí, que es celebraran diumenge 2 de febrer de 2014, hi participen les pel·lícules (llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV) estrenades entre el dissabte 8 de desembre 2012 i el dimarts 31 de desembre 2013.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat