This entry is not available in English.

All news & events

El Cicle Gaudí arrenca el 2022 amb "Pan de limón con semillas de amapola"

Dues germanes, una pastisseria i molt temps per recuperar!

Després de finalitzar el seu rodatge a Mallorca i Gran Canària el passat mes de febrer, i de presentar-se a la Gala RTVE de la 66a edició de la Seminci, l'última pel·lícula de Benito Zambrano es podrà veure aquest mes de gener a les diferents pantalles que participen en el Cicle Gaudí. 

Adaptació cinematogràfica del bestseller homònim de Cristina Campos, signada pel mateix Zambrano, Pan de limón con semillas de amapola ens transporta a Valldemossa, un petit poble de l’interior de Mallorca, on dues germanes separades a l’adolescència es troben de nou amb l’objectiu de vendre la fleca que han heretat d’una misteriosa dona. L’Anna (Eva Martín) i la Marina (Elia Galera) s'embarquen un un viatge ple d’emocions contingudes, on hauran de fer front a relacions passades, vells conflictes familiars, amors perduts i amor maternal.

Pan de limón con semillas de amapola és una producció de Filmax en coproducció amb Deal Productions. Compta amb la participació de RTVE, Movistar+ i Televisió de Catalunya. 

Consulta totes les sales i horaris a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/pan-de-limon-con-semillas-de-amapola/.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat