This entry is not available in English.

All news & events

Quatre produccions catalanes al Festival de San Sebastián

Rifkin's Festival, el nou film de Woody Allen coproduït per Mediapro, inaugurarà la 68a edició del festival

La 68a edició del Festival de San Sebastián tindrà lloc del 18 al 26 de setembre, i l'avançament de programació que s'ha fet fins ara inclou la participació de quatre produccions catalanes. Per una banda la pel·lícula Rifkin's Festival, dirigida per Woody Allen i produïda per Mediapro, juntament amb les productores Gravier Productions i Wildside, serà el film inaugural fora de concurs. La pel·lícula situa l'acció al mateix Festival de San Sebastián, que serveix d'escenari d'aquesta comèdia protagonitzada per Gina Gershon, Christoph Waltz, Elena Anaya, Louis Garrel i l'acadèmic Sergi López. 

Per altra banda, el certamen acollirà el curtmetratge Correspondencia, un film epistolar de l'acadèmica Carla Simón i la cineasta xilena Dominga Sotomayor, produïda per Avalon P.C, Cineastación, Goroka TV i TV3. El curt participarà en la secció Zabaltegi-Tabakalera, que busca donar cabuda al cinema més arriscat, sense establir limitacions de format, estil o durada. 

La secció Nest inclourà en la seva programació el curtmetratge de ficció Ella i jo, dirigit per Jaume Claret, amb producció de Jordi Claret, que narra la història de la Gemma i la Queralt, dues pintores catalanes afincades a Grècia.

I finalment, el festival acollirà una projecció especial del llargmetratge El verano que vivimos, dirigit per Carlos Sedes, on hi participa la productora catalana 4 Cats Pictures, i que compta amb un repartiment encapçalat per Blanca Suárez, Javier Rey, Pablo Molinero i Carlos Cuevas.


Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat