This entry is not available in English.

All news & events

Oberta la convocatòria de l’Institut Ramon Llull per subtitular obres audiovisuals catalanes


L’objectiu de la línia d’ajut és afavorir i impulsar la presència a l'exterior de la creació cinematogràfica catalana. El termini per presentar-s’hi finalitza el proper 23 de juny

L'Institut Ramon Llull impulsa una convocatòria de subvencions per a la subtitulació de produccions audiovisuals que s'hagin realitzat a Catalunya. S'hi poden presentar curtmetratges i llargmetratges de ficció, documental o d'animació, així com documentals per a televisió, sempre que siguin obres finalitzades i que la subtitulació es realitzi durant l'any de la convocatòria (no és necessari que estigui acabada en el moment de presentar la sol·licitud). Queden excloses d'aquesta convocatòria les sèries, minisèries i produccions audiovisuals amb finalitat comercial, així com produccions que formin part de propostes artístiques en l'àmbit de les arts visuals o que tinguin finalitats formatives. 

Els costos que es poden cobrir amb aquestes ajudes inclouen la traducció, localització, adaptació, incrustació/impressió i arxiu en qualsevol format de subtítols. L'import mínim subvencionable és de 600 euros per a llargmetratges i documentals per a televisió, i de 400 euros per a curtmetratges, amb un màxim de 5.000 euros en el cas dels llargmetratges i de 2.000 euros pels curtmetratges.


Més informació i bases completes aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat