This entry is not available in English.

All news & events

Oberta la convocatòria del Jurat Carnet Jove de Sitges


5 joves d'entre 18 i 31 anys formaran part del XVI Jurat Carnet Jove de Sitges. Inscripcions obertes fins el 17 de juny.

El Festival de Sitges i l'Agència Catalana de Joventut, a través del programa "Connecta't" del Carnet Jove, han obert la convocatòria per seleccionar els 5 joves que formaran part del XVI Jurat Carnet Jove de Sitges, un jurat oficial del festival que atorgarà un total de 3 premis: el Premi Jurat Carnet Jove a la Millor pel·lícula de la Secció Oficial Fantàstic, el Premi Anima't al Millor llarg d'animació i el Premi Anima't al Millor curt d'animació.

La iniciativa del Jurat Jove va néixer el 2005, i el principal objectiu és professionalitzar la crítica cinematogràfica i donar als joves l'oportunitat de formar part d'un jurat oficial d'un festival de cinema. 

La convocatòria es dirigeix a joves d'entre 18 i 31 anys i el termini d'inscripció acaba el proper 17 de juny. Totes les inscripcions seran valorades per una Comissió Seleccionadora formada per l'equip de direcció del Festival de Sitges, representants de l'ICEC i de l'Agència Catalana de Joventut.


Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat