This entry is not available in English.

All news & events

Convocatòria oberta per al 7è Mentoring Projects


La iniciativa, que tindrà lloc en el marc del festival L'Alternativa, ha acompanyat en els darrers anys diversos títols guardonats als Premis Gaudí 

Mentoring Projects és la trobada que L’Alternativa Professionals organitza des de 2013 amb l’objectiu d’impulsar la creació, la producció i la distribució d’obres audiovisuals en desenvolupament, en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa. Per aquesta iniciativa han passat títols com Viaje al cuarto de una madre, de Celia Rico; Trinta Lumes, de Diana Toucedo; Estiu 1993, de Carla Simón; o La Chana, de Lucija Stojevic, tots ells guardonats als Premis Gaudí dels dos darrers anys.

La convocatòria per presentar els projectes està oberta fins al 27 de juny i s’acceptaran treballs en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció. Més endavant, als seleccionats se’ls assignarà un professional escollit específicament per poder resoldre les necessitats de l’autor/a, productor/a o distribuïdor/a que hagi presentat l'obra. L’organització també concertarà les sessions amb experts segons els seus criteris i possibilitats. Alguns d’aquests treballs escollits per al Mentoring Projects podran ser seleccionats per a participar en tallers i laboratoris, i d’altres optaran a diferents recompenses.

La 26a edició del festival L’Alternativa tindrà lloc a Barcelona de l’11 al 17 de novembre de 2019.

Més informació: alternativa.cccb.org/2019/ca/profesionales/convocatoria-mentoring-projects

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat