This entry is not available in English.

All news & events

"Les imatges eco", exposició sobre Isaki Lacuesta a l'Arts Santa Mònica


El centre de la creativitat acull del 23 de maig al 15 de setembre l’exposició Les imatges eco d’Isaki Lacuesta, guanyador del Gaudí a la Millor direcció per Entre dos aguas

L’Arts Santa Mònica acull del 23 de maig al 15 de setembre l’exposició Les imatges eco, del cineasta i membre de l'Acadèmia Isaki Lacuesta. Es tracta d'una exposició comissariada per Carme Sais que inclou quatre videoinstal·lacions, dues de les quals van ser presentades prèviament al centre Pompidou de París en una retrospectiva dedicada al cineasta el 2018. Les obres són Les imatges eco i Els films dobles, que recreen imatges sorgides tant de creacions anteriors de Lacuesta com de noves filmacions en diversos indrets del món; La tercera cara de la lluna (que Lacuesta va crear especialment per a la capella de Sant Nicolau, al Bòlit de Girona, en col·laboració amb l'escultor gironí Pep Admetlla); i una obra nova, L’acusat (un cas del sud).

Els treballs posen de relleu la capacitat creativa i pluridisciplinar d'Isaki Lacuesta com a artista visual, una faceta que ha desenvolupat des dels inicis de la seva carrera artística. Lacuesta parteix del cinema i les arts visuals per investigar nous formats artístics, buscant la col·laboració amb creadors d'altres disciplines per generar peces sorprenents per la riquesa de mirades, veus i combinacions.

L’exposició es completa amb fotografies de dos autors relacionats amb l’obra fílmica d’Isaki Lacuesta: Jorge Fuembuena i Oscar Orengo.

Més informació: http://artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Les-imatges-eco 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat