This entry is not available in English.

All news & events

Guionistes Associats de Catalunya presenta el IV Pitching Forum


Per quart any consecutiu, el GAC (Guionistes Associats de Catalunya) presenten el Pitching Forum, una proposta per acostar els guionistes a la resta d’agents de l’audiovisual.

S’accepten projectes de llargmetratge de ficció i documental, i el període de recepció de projectes s’allargarà des del 13 de juliol fins l’1 d’octubre de 2018. Els projectes seleccionats es faran públics a finals del mes d’octubre o a principis de novembre.

La sessió del Pitching tindrà lloc el 14 de novembre d’11:30 fins a les 13:30 i la dinàmica serà similar a edicions anteriors: es comptarà amb un tribunal format per un guionista, un director, un productor i un membre de la televisió, que dinamitzarà les preguntes. Posteriorment, hi haurà un espai de networking amb piscolabis i beguda. De manera prèvia a la sessió, es durà a terme una formació de pitching a càrrec d’un especialista en la matèria.

El Pitching Forum s’organitza amb el suport del Festival Internacional de Cinema Independent l’Alternativa, FAGA (Foro de Asociaciones de Guionistas Audiovisuales), PROA (Productors Audiovisuals Federats), la Fundació SGAE, Televisió de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català.

Podeu consultar les bases en català i castellà.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat