This entry is not available in English.

All news & events

Pau, la força d’un silenci nominada als Golden Nymph Awards 2018


La pel·lícula i el seu protagonista, l’acadèmic Joan Pera, nominats als prestigiosos premis del Festival de Televisió de Montecarlo

Pau, la força d’un silenci, dirigida per Manuel Huerga i produïda per Minoria Absoluta i Televisió de Catalunya, ha rebut una nominació als prestigiosos Golden Nymph Awards. Els premis s’atorguen anualment en el marc del Festival de Televisió de Montecarlo, i la pel·lícula opta a les categories de Millor programa de ficció de llarga durada i Millor actor, pel protagonista i membre acadèmic Joan Pera, al costat de produccions internacionals com Fargo o Little boy blue.

La pel·lícula, centrada en la figura del músic Pau Casals, transcorre a mitjans dels anys 40, quan el músic català havia assolit un gran reconeixement internacional. Exiliat a Prada de Conflent, Casals va decidir no tornar a tocar en públic mentre Franco seguís al poder, i mentrestant malvivia fent classes de violoncel. Completen el repartiment el Nao Albet, la Carme Sansa i el Marc Cartes, i durant aquest mes de maig s’ha pogut veure arreu del territori gràcies al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema en català organitzat per l’Acadèmia.  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat