This entry is not available in English.

All news & events

Arriba l’11a edició del FIC-CAT, del 4 al 10 de juny de 2018

 
Ja s’ha fet pública tota la programació de l’11a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, FIC-CAT. 

En la programació d’enguany hi destaca la presència d’acadèmics i acadèmiques en diverses activitats. El festival acollirà l’estrena de la pel·lícula Una cançó per a tu, d’Oriol Ferrer i l’acte d’homenatge a Marc Recha, amb la projecció de La vida lliure que comptarà amb la presència del director i dels protagonistes Sergi López i Núria Prims.

També tindrà lloc una taula rodona on es reflexionarà sobre el documental com a reflex del territori, organitzada per Pro-Docs i amb la presència de Valérie Delpierre i Manuel Benavente. Finalment, l’acte de cloenda anirà a càrrec d’Oriol Grau i Miranda Gas, i comptarà amb la presència de Montserrat Carulla, Itziar Castro, Carlos Marqués-Marcet, Judith Colell i Betsy Túrnez, entre d’altres.

Tots els actes i projeccions que s’hi faran són gratuïtes i la programació completa es pot consultar al web del festival: https://www.fic-cat.cat/programacio-general

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat