This entry is not available in English.

All news & events

El Cicle Gaudí estrena "Ebre, del bressol a la batalla"

ebre ciclegaudi

La pel·lícula per a televisió Ebre, del bressol a la batalla podrà veure's a les 12 sales que formen part del Cicle Gaudí abans de la seva emissió per TV3.

Dirigida per Román Parrado escrita per Eduard Sola, produïda per Setmàgic Audiovisual, Enciende TV i Televisió de Catalunya, i protagonitzada per Oriol Pla, Enric Auquer, Àlex Monner, Roser Tapias, Alfonso Sánchez, Artur Busquets, Emilio Palacios, Manuel Morón, Adolfo Fernández i Kimberley Tell.

Sinopsi:
L’any 1938 la Guerra Civil espanyola ja ha desgastat ambdós exèrcits i arrasat els ànims de la població de banda i banda. En aquest ambient el creuament de l’Ebre sembla la millor tàctica republicana per cridar les aliances internacionals indispensables i demostrar, alhora, la resistència enfront els feixistes, que duen embranzida cap a la victòria. Poc abans de la travessa del riu, davant l’escassetat de soldats i l’alta mortaldat dels darrers mesos, milers de joves d’entre 17 i 18 anys són cridats a files per l’exèrcit republicà. Entre ells hi ha els protagonistes d’aquesta història, quatre joves pels qui la Batalla de l’Ebre serà el primer contacte directe amb la guerra. Ebre, del bressol a la batalla retrata aquests joves obligats a abandonar la innocència entre el xiulet de les bales.

En aquest cas, es tracta d’una sessió especial que cada sala ha programat segons la seva disponibilitat. L'accés és només amb invitació i per aconseguir-ne una cal conservar l'entrada d'alguna de les sessions anteriors del Cicle Gaudí.

A continuació detallem el calendari de projeccions:

Sant Adrià de Besòs: 27 octubre 20:00 h.
Torelló: 27 octubre 21:00 h.
Cardedeu: 3 novembre 21:00 h.
Vilanova i la Geltrú: 3 novembre 20:30 h.
Esparreguera: 3 novembre 20:30 h.
Rubí: 4 novembre 22:00 h.
Gelida: 6 novembre 18:00 h.
Calella: 10 novembre 21:00 h.
Cardona: 11 novembre 20:30 h.
Moià: 11 novembre 21:00 h
Berga: 20 novembre 18:30 h.
Igualada: 23 novembre 21:00 h

 

Tràiler:

Més informació a ciclegaudi.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat