This entry is not available in English.

Export ICS

Americana Film Fest: Sessions per a professionals

Event

Title:
Americana Film Fest: Sessions per a professionals
When:
Wed, 7. March 2018 - Sun, 11. March 2018
Where:
Barcelona,
Category:
Agenda

Description

El festival AMERICANA celebra la seva 5ª edició del 7 a l'11 de març, on a més de la programació habitual, podreu trobar dues sessions destinades a professionals, en col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català, Catalunya Film Festivals i la Fundació SGAE.

Us trametem la informació relativa a aquestes jornades, que esperem que siguin del vostre interès:

OUT LOUD: COMUNICACIÓ INTEGRAL DE FESTIVALS DE CINEMA

Taula rodona on 4 professionals que cobreixen els diferents àmbits de la comunicació ens explicaran de primera mà les seves experiències amb la comunicació d’un festival o producte audiovisual. Vols conèixer les claus per arribar, ampliar i connectar amb el públic? No et perdis aquesta xerrada amb:

Elena Neira: Consultora de màrqueting online, XXSS i tecnologies. Experta en nous models de distribució audiovisual.

Ana Sánchez: Comunicació i premsa de pel·lícules, festivals de cinema i esdeveniments cinematogràfics. Acadèmia del Cinema, Docs Barcelona, Americana Film Fest, etc.

Marina Queraltó: Comunicació i màrqueting cultural. Patrocinis. Festivals i distribució de pel·lícules.

Glòria Bonet: Disseny gràfic, professora de disseny gràfic i Responsable de comunicació de l’Escola Massana de Barcelona. Dissenyadora de l’Americana Film Fest.

Moderadora: Maria Espada (Periodista cultural)

Dia: dimecres 7 de març
Hora Inici: 10h

Hora fi: 11.30h

 

THE AMERICAN WAY

Conversa entre els realitzadors Alex Ross Perry i Carles Marquès-Marcet sobre les diferents formes de producció i direcció entre els Estats Units i casa nostra, els motius d’aquestes diferències i les possibles sinèrgies entre ambdós països.

Ponents:

Alex Ross Perry: director i productor de cinema independent americà. Amb només trenta-tres anys s’ha convertit en un dels habituals de festivals tan prestigiosos com Sundance, SXSW o Berlin. L’any 2014 va aconseguir el premi especial del jurat al festival de Locarno amb la comèdia dramàtica Listen Up Philip. L’Alex Ros Perry està de visita Barcelona per presentar la seva nova pel·lícula Golden Exits, protagonitzada per Emily Browning, Adam Horovitz, Chloë Sevigny i Jason Swartzman.

Carles Marques-Marcet: director, guionista i muntador de pel·lícules independents catalanes. Amb el seu primer llargmetratge de ficció, 10.000 km, va guanyar el premi especial del jurat a SXSW i el Goya a millor director novell entre altres premis internacionals. Actualment, la seva nova pel·lícula, Tierra Firme, comença la seva carrera internacional i de moment ha aconseguit el premi Gaudí a la millor pel·lícula de parla espanyola i el Sant Jordi a la millor pel·lícula. Muntador de It Felt Like Love, òpera prima d’Eliza Hittman, directora de Beach Rats.

Moderador: Xavier Granada és CEO i productor de MAGRANA i A CONTRALUZ FILMS, amb les que ha produït, entre d’altres, la molt recent Jean-François i el sentit de la vida (2018), El cadàver d’Anna Fritz (2015) o Savage Grace (2007).

Dia: dimecres 7 de març
Hora Inici: 17h

Hora fi: 18.30h

Si voleu més informació podeu accedir al web d'Americana Film Fest


Venue

Location:
Fundació SGAE
Street:
Passeig de Colom núm. 6
City:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat