Notícies

Nova Junta del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya

El Col·legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya ha escollit en la seva assemblea anual celebrada ahir dimarts, a la nova Junta de Govern de la institució que celebra enguany 28 anys d’activitat ininterrompuda representat al col·lectiu de directors de cinema professionals de Catalunya. 

La nova junta de govern ha quedat composada per: Santiago Lapeira en qualitat de president, Jaume Balagueró, María Ripoll i Jordi Grau com a vicepresidents, Gerard Gormezano, secretari, Lluís Valentí, tresorer i Anna Bofarull, Xavier Daniel, Ignasi P. Ferré, i Xavier Barberà com a vocals. El cineasta Carles Benpar serà el president del Consell Assessor del Col·legi.


Per Santiago Lapeira, al Col·legi “emprenem una nova etapa amb els objectius de: la defensa de la propietat intel·lectual, la recerca de nous models legals de visió de les pel·lícules i el foment de polítiques audiovisuals que garanteixin l’existència d’un cinema plural i de qualitat. Ho farem com el Col·legi ho ha fet al llarg de la seva historia, aportant idees i continguts, noves fòrmules i propostes d’avantguarda en benefici de les polítiques audiovisuals públiques i del conjunt del sector. Serem una organització de serveis als associats, però sobretot d’idees, amb un fort lligam amb els nostres companys i companyes europeus”.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat