Notícies

Estació de l’oblit, seleccionada per l’Edmonton Film Festival del Canadà

 

Estació de l'oblit, dirigida per Christian Molina i Sandra Serna, continua recollint èxits al món del cinema diversos mesos després de la seva estrena. El film ha estat seleccionat per l’Edmonton Film Festival, un dels festivals de cinema més reconeguts del Canadà, que es distingeix per seleccionar pel·lícules que destaquen per la qualitat de les històries que expliquen. “De les més de 1000 sol·licituds que hem rebut aquest any, aquest film va atreure immediatament la meva atenció i m'ha captivat profundament. És un treball magnífic. Els directors Christian Molina i Sandra Serna i els meravellosos actors han d'estar molt orgullosos del resultat” comenta Guy Lavallee, programador del festival.

L’Edmonton Film Festival és l’onzè festival de cinema que selecciona Estació de l'oblit, després de l'excel·lent acollida rebuda a la Semana Internacional de Cine de Valladolid, al Cairo International Film Festival, a l’International Latino Film Festival de San Francisco, al Pune International Film Festival de l'Índia, al Bermuda International Film Festival, al San Diego Latino Film Festival de Califòrnia, a la Muestra de Cine Español Inédito de Jaén, al The Method Fest Film Festival de Los Angeles, al Festivalíssimo de Montreal i al Brussels International Film Festival.

El festival celebrarà la seva 24ª edició del 24 de setembre al 2 d'octubre i Estació de l'oblit es projectarà els dies 25 i 30 de setembre dins la secció World Cinema.

 

 

 

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat