Notícies

Torna el Festival de Cinema del Maresme

La 7a edició del Calella Film Festival se celebra de l’1 al 8 d’octubre

El Festival de Cinema de Calella celebra enguany la seva 7a edició i, com és tradició, la Sala Mozart, el cinema més antic de Catalunya encara en actiu, des del qual s’entrega cada any el Premi Especial del Públic a la Millor Pel·lícula dels Premis Gaudí, serà la seu de les gales d’inauguració i cloenda a més d’acollir les projeccions durant els vuit dies que dura el festival. De l’1 al 8 d’octubre el públic podrà gaudir de gairebé 20 pel·lícules de tots els gèneres distribuïdes en les dues seccions del Festival: "Low Budget Films", dedicada al cinema de baix pressupost i alta qualitat a la categoria, i "Creative Rosebud Films", en la qual es programen les pel·lícules més creatives.

A la secció “Low Budget Films” hi participen els llargmetratges La cançó pop, de Raül Portero, pel·lícula inaugural del festival; Somehow, de Aki T. Weisshaus; Una mujer con un paraguas roto, d’Ander Duque; Perderlo todo, de Víctor Cerdán; Qazi, d’Anil Fastenau i Jakob Gehrmann; Palyad, de Shailesh Bhimrao Dupare; Hazlo por mi, d’Álvaro de la Hoz; i Dangerous Creatures, d’Andrew Alden. 

A la secció “Creative Rosebud Films” participen Mr Wain, de Will Sharpe; Pig, de Michael Sarnowsky; Eugénie Grandet, de Marc Dugain; La Tana, de Beatrice Baldacci; The Last Bath, de David Bonneville; Las intemperies, de Guido de Paula i Andrés Riva; París, Distrito 13, de Jacques Audiard; i Opal, d’Alain Bidard.

Un any més, l'actor calellenc Juli Fàbregas presideix el jurat que determinarà les guanyadores de la Llopa, i que està format pel guionista i dibuixant de còmics Ramon Salas, el cineasta Eloi Tomàs, el productor Norbert Llaràs i les actrius Claudia Font, Manuela Velasco i l'acadèmica Maria Molins, membre de l'actual Junta directiva de l'Acadèmia.

Més informació del festival aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat