Notícies

Aquest mes de setembre, "Escape Room: la pel·lícula" arriba al Cicle Gaudí

Dues parelles i 90 min per escapar, ho aconseguiran?

El fenomen teatral escrit per Joel Joan i Hèctor Claramunt arriba al Cicle Gaudí per oferir-nos una reflexió en clau de thriller i amb grans pinzellades d’humor sobre com sobre els jocs de confiança en els rols de parella, l’equilibri entre la veritat i la mentida i sobre actuem davant situacions portades al límit.

Dues parelles, una nit en un “escape room” i una hora i mitja per escapar. Per poder sortir hauran de posar a prova la seva amistat, desvelant secrets íntims i superant un seguit d’enigmes perfectes per a l’ocasió. Joel Joan protagonitza l'òpera prima d'Hèctor Claramunt, una pel·lícula que situa a dos amics de tota la vida i a les seves parelles en una de les opcions d'oci més popular del moment, convidant a reflexionar sobre com les persones actuen en situacions límit. Segons el seu director, el treball dels quatre protagonistes - interpretats per Joel Joan, Ivan Massagué, Paula Vives i Mònica Pérez - ha estat clau a l'hora d'aconseguir l'equilibri en una obra que ha fet el salt del teatre a la gran pantalla. 

Considerada com “l’única comèdia catalana de l’any”, Escape Room promet fer-nos passar una molt bona estona, tot i que potser també fa endur-nos algun ensurt.

Consulta aquí les sales i horaris.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat