Notícies

Arrenca la 1a edició d’Endimaris Script Lab per potenciar l'escriptura de guions

Amb la participació Judith Colell, Alberto Evangelio i David Matamoros

Del 20 al 28 de maig tindrà lloc la segona edició de la Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris Sitges, que té com a objectiu mostrar la diversitat del col·lectiu LGTBIQ+ i generar un espai de reflexió i debat entorn la seva realitat, tot oferint una selecció de  produccions cinematogràfiques actuals sota el lema “Open your eyes”.

Enguany, en el marc d’aquesta mostra s’inaugura per primer cop l’Endimaris Script Lab, una jornada de treball dirigida a escriptors/es, guionistes i estudiants de cinema, amb diverses masterclasses orientades a fomentar el talent i la creativitat a l’hora d’escriure un guió de llargmetratge o de sèrie de ficció televisiva. El laboratori, que tindrà lloc el dimarts 24 de maig al Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges, compta amb la participació de la Presidenta de l’Acadèmia i directora Judith Colell, l’acadèmic Alberto Evangelio ‒director i guionista de Visitant, pel·lícula nominada als XIV Premis Gaudí‒  i el també acadèmic David Matamoros ‒productor d’El Hoyo, guanyadora del festival de Sitges 2019 i als Premis Gaudí 2020‒. Les classes se centraran en el procés d’elaboració de guions i afavoriran l’intercanvi d’experiències i coneixements entre els participants.

Al final de la jornada s’escolliran entre 7 i 10 projectes per poder presentar-los davant la indústria. Les inscripcions a la Jornada Endimaris Script Lab són gratuïtes i es poden realitzar a través de la pàgina web.

Més informació sobre la mostra aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat