Notícies

3a edició del programa Cima Impulsa per promoure el desenvolupament de projectes guionitzats per dones

Inscripcions obertes fins al 16 de maig

L’Associació de dones cineastes i de mitjans audiovisuals (CIMA) convoca enguany, del 29 d’abril fins al 16 de maig, la tercera edició de Cima Impulsa, el programa d’assessorament, formació i impuls dirigit a dones guionistes, guionistes-directores i productores de cinema i sèries de televisió. El programa compta amb la col·laboració de Netflix Espanya i ICAA i pretén donar veu a tots aquells projectes escrits per dones amb l’objectiu de facilitar el seu accés a la industria del món audiovisual.

S’hi poden presentar dones creadores, majors d’edat amb nacionalitat o residència a Espanya o a qualsevol país de Llatinoamèrica, amb estudis o experiència professional relacionada amb el cinema o la creació audiovisual. Els projectes poden abarcar els gèneres de ficció, documental i animació en format de llargmetratge o sèrie i han d’estar escrits en castellà. Un comitè d’experts en seleccionarà un total de 20 i oferirà assessorament i formació a les seves autores, que tindran l’oportunitat de presentar-los en un acte amb presència d’empreses productores. A més, fins a cinc d’elles podran ser seleccionades per participar en el programa impulsat per Netflix, Female Director Shadowing Program, el qual dóna suport a les directores audiovisuals per a dirigir els seus guions.

La documentació requerida per tramitar la inscripció es pot enviar electrònicament a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. fins al 16 de maig a les 13:59h. 

Consulta aquí les bases.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat