Notícies

"Sentimental”, nominada als 34th European Film Awards

La pel·lícula de l’acadèmic Cesc Gay opta al guardó a Millor comèdia europea

El dimarts 9 de novembre, en el marc del Festival de Cine Europeo de Sevilla que celebra enguany la seva 18a edició del 5 al 13 de novembre, s’han anunciat  les pel·lícules nominades als Premis de l’Acadèmia Europea de Cinema 2021 i, entre les pel·lícules que s’han classificat a la recta final, trobem la catalana Sentimental, que opta a Millor comèdia europea. 

Sentimental, la primera pel·lícula de Cesc Gay després de l’èxit de Truman (2015), ha estat seleccionada per un comitè designat per l’Acadèmia Europea de Cinema per competir, juntament amb Ninkababy, de Yngvild Sve Flikke, i The Morning After, de Méliane Marcaggi, al guardó a Millor comèdia europea. La pel·lícula compta amb un repartiment liderat per Javier Cámara, Belén Cuesta, Ana Griselda Siciliani i Alberto San Juan i és una producció catalana de Sentimentalfilm A.I.E. i Imposible Films (Marta Esteban), amb la participació de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola.

Sentimental, amb vuit nominacions als XIII Premis Gaudí i guardonada amb el premi a Millor actor secundari (Alberto San Juan), és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com al convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

El veredicte es donarà a conèixer el proper 11 de desembre a Berlín.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat