Notícies

One Shot - Terrassa City of Film obre inscripcions

La seva 11a edició tindrà lloc del 25 al 31 d’octubre

One Shot - Terrassa City of Film obre la convocatòria per a la inscripció de curtmetratges rodats en pla seqüència per participar a l’11 edició del certamen, que tindrà lloc a la ciutat vallesana entre el 25 i el 31 d’octubre.  

Fins al 5 d’octubre, s’hi poden inscriure curtmetratges amb una durada màxima de 40 minuts fets a partir del 2018 fins l’actualitat. La temàtica del concurs és lliure amb la condició que les obres inscrites s’hagin realitzat en pla seqüència. 

El concurs establirà la categoria Junior, per als participants menors de 18 anys, on s’entregaran fins a tres trofeus amb material audiovisual, i la categoria Sènior, per als majors de 18 anys, que competiran per classificar-se entre els tres millor i s’entregarà, al guardonat/da a Millor pla seqüència, un premi que consisteix en un trofeu acompanyat de 1.200 €.

El festival, recuperació de l’antic concurs “Pla seqüència”, és una iniciativa de la Societat Coral Joventut Terrassenca, en col·laboració amb la Taula de l’Audiovisual de Terrassa, l’organisme encarregat de liderar les accions de Terrassa com CIUTAT DE CINE dins la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO. 

La inscripció és gratuïta i es pot fer des del web del festival o des de les plataformes Filmfreeway, Festhome i Click for Festival.

Consulta aquí les bases completes.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat