Notícies

L'acadèmic Carles Bosch presidirà el Jurat Oficial Internacional del FILMETS

La 46a edició de FILMETS Badalona Film Festival tindrà lloc en format híbrid del 16 al 25 d'octubre

La 46a edició del FILMETS Badalona Film Festival tindrà lloc aquest mes d'octubre en un format híbrid a causa de la pandèmia de la Covid-19, que combinarà sessions presencials i online. El director, guionista de cinema documental, periodista i membre de l'Acadèmia Carles Bosch serà el president del Jurat Oficial Internacional de l'edició d'enguany, i l'acompanyaran els cineastes Lyona Ivanova, Carolina Gómez de Llarena, Margeurite Hayter i Tim Redford.

La programació comptarà amb 3 projeccions amb públic presencial al Teatre Zorrilla de Badalona i 2 a l'Institut Français de Barcelona, que es completarà amb la projecció de tots els curtmetratges de la Secció Oficial a través de la plataforma online Festhome. La plataforma estarà activa des de les 00.00h del 17 d'octubre fins a mitjanit del divendres 23, i donarà accés als 300 curts que formaran la programació completa del festival. 

A més, enguany el festival augmenta la dotació del premi a la Millor Pel·lícula, doblant l'import en metàl·lic que passa de 2.500 a 5.000 euros.

Tant les sessions presencials com les de la plataforma digital seran gratuïtes amb registre previ a través del web del festival

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat