Notícies

Convocatòria oberta d'Acció Curts i Acció Viver


Dones Visuals impulsa una nova edició d'Acció Curts i Acció Viver amb l'objectiu de promoure la producció de curtmetratges i llargmetratges fets per dones

Per una banda, Acció Curts consisteix en una jornada professional de Pitchings i One-to-one dirigida a dones amb un projecte de curtmetratge entre mans. D'entre tots els projectes inscrits se'n seleccionaran 12 que participaran al taller de formació "Com presentar un projecte?", en el qual podran compartir i assajar les presentacions dels curts en un entorn col·laboratiu, i es presentaran davant de la indústria en una Jornada professional de Pitchings i One-to-one dins del marc de L'Alternativa Professionals. Finalment, un jurat format per professionals del sector audiovisual escollirà un projecte que serà reconegut amb el Premi Acció Curts durant la clausura del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa.

I pel que fa a Acció Viver, es tracta d'un programa d'acompanyament i assessorament per a projectes de llargmetratges de ficció i documental liderats per dones. Principalment té l'objectiu de promoure òperes primes i afavorir la continuïtat de trajectòries professionals de dones cineastes que ja han estrenat el seu primer o segon llargmetratge. D'entre tots els projectes presentats, se'n seleccionen un màxim de 6 que participaran en un programa estructurat al voltant de dos retirs i una trobada professional amb la indústria que tindrà lloc durant el D'A Film Festival de Barcelona.

Les inscripcions per Acció Curts acaben el 30 de setembre i les corresponents a Acció Viver el 23 de setembre.


Més informació:

https://donesvisuals.cat/pla-accio/curts/

https://donesvisuals.cat/pla-accio/viver/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat