Notícies

L’Institut Ramon Llull obre la convocatòria per a la subtitulació de produccions audiovisuals catalanes


El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el 20 de juny

L'Institut Ramon Llull (IRL), que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions, ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a la subtitulació de produccions audiovisuals produïdes a Catalunya.

L’IRL assumirà els costos de la subtitulació de llargmetratges -ficció, documental i animació-, curtmetratges i documentals de televisió, en la seva traducció, localització, adaptació, incrustació/impressió i arxiu en qualsevol format de subtítols, per tal d’afavorir i impulsar la presència a l'exterior de la creació cinematogràfica de Catalunya.

Poden optar a la subvenció les empreses de producció audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d'Empreses Audiovisuals de Catalunya o al Registre Administratiu d'Empreses Cinematogràfiques i Audiovisuals gestionat per l'ICAA o les d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l'Estat espanyol. L'import mínim subvencionable és de 600,00 euros per llargmetratge (ficció, documental i animació) i documentals televisió, i de 300,00 euros per curtmetratge. L'import màxim subvencionable és de 5.000,00 euros per llargmetratge (ficció, documental i animació) i documentals televisió, de 1.600,00 euros per curtmetratge.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert de l’1 al 20 de juny de 2019: www.llull.cat/catala/subvencions/traduccio_subtitols_intro.cfm

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat