Notícies

Terrassa acull l’exposició "Modernisme: el naixement del cinema"


La proposta expositiva de la Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó es podrà veure a la Sala Muncunill de Terrassa del 10 de maig al 2 de juny

En el marc de la celebració de la Fira Modernista que se celebra Terrassa els dies 10, 11 i 12 de maig, es presenta l’exposició “Modernisme: el naixement del cinema”, de la Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó, amb el suport del Comissari d’Educació, Cultura, Joventut i Esport de la Unió Europea.

Terrassa, distingida com a Ciutat Creativa del Cinema per la UNESCO, acull aquesta nova proposta de la Fundació Queraltó, que explica al públic el vincle entre el modernisme i cinema, la ràdio i la televisió. Tots tres invents no només van trobar en aquest moviment l’oportunitat de mostrar-se al públic, sinó que ells mateixos representen l’obertura social i l’apropament general dels mitjans i l’art a la societat, pròpia de la corrent artística en qüestió.

L’exposició mostra així una part del suggerent món de ginys i objectes decisius en el naixement del setè art, autèntiques joies que formen part de la Col·lecció Josep M. Queraltó, una de les col·leccions privades de cinema i audiovisual més importants d’Europa.

Més informació: firamodernista.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat